Фейгін розповів, як Савченко хотіли дискредитувати «листом від Порошенка»

Фейгін розповів, як Савченко хотіли дискредитувати «листом від Порошенка»

Укрінформ
Спецоперація з передачі фейкового листа, нібито, від президента України, була організована для дискредитації Савченко при припиненні нею сухого голодування.

Про це адвокат Марк Фейгін розповів у коментарі кореспонденту Укрінформу.

«Історія передачі фейкового листа така. Мені подзвонив генконсул України Москаленко (або хтось замість нього) і сказав, що надішле лист від Надії Порошенко. Мені його надіслали. Через деякий час після оголошення листа з'ясувалося, що він підробний. У Росії зараз починають все списувати на підступи пранкерів. Але, враховуючи, що прямо зараз зламують мої аккаунти у соцмережах, впевнений, що йдеться про спецоперації з метою дискредитації Савченко», - пояснив Фейгін.

Наступним етапом у спецоперації з дискредитації Савченко буде формування думки, що сухе голодування було припинено нею «з незначного приводу». «Ми маємо категорично протистояти цим спробам. У своїй справжній відповіді на цей фейковий лист Надія Савченко зверталася до українського народу, який дійсно проводив масові акції підтримки».

Фейгін сказав, що подібній спецоперації було важко протистояти, оскільки ситуація напружена, йдеться про життя і смерть Савченко, рахунок йде на години. Електронну адресу, з якої було надіслано фейковий лист, він поки називати відмовляється. З цього приводу в даний момент йде спеціальна перевірка.

Нагадаємо, сьогодні з'явилися повідомлення, що Надія Савченко припиняє сухе голодування, йдучи назустріч проханням президента України та українського народу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-