Порошенко про Савченко: Україна для тиску на РФ зробила усе можливе

Порошенко про Савченко: Україна для тиску на РФ зробила усе можливе

Відео
Укрінформ
Протягом останніх днів Україна вжила усіх можливих заходів для посилення міжнародного тиску на Росію з метою якнайшвидшого припинення фарсу у російському Донецьку та звільнення Надії Савченко.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Президент України Петро Порошенко, опублікувавши відео своєї зустрічі у Туреччині з представниками української та кримськотатарської громад.

"Сьогодні, в цей день відбувається тиск не лише на представників кримськотатарського народу, але і в російському Донецьку відбувається фарс у вигляді незаконного судилища над українським воїном, офіцером Збройних Сил України Надією Савченко. Брутально порушуючи усі міжнародні права, без жодних звинувачень вже майже 2 роки тримають українського героя за гратами", - заявив Порошенко.

Він наголосив, що для звільнення Савченко під міжнародним тиском вжито усі можливі заходи: "І в останні дні ми вжили усіх можливих заходів для того, щоб забезпечити міжнародний тиск на Росію, як збоку Європейського Союзу, Сполучених Штатів, так і інших наших держав-партнерів, вимагаючи негайно, без будь-яких умов звільнення Надії Савченко з в'язниці і повернення її в Україну".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-