Савченко за добу втратила чотири кілограми

Савченко за добу втратила чотири кілограми

Укрінформ
Українським консулам і сестрі Надії Савченко не дають дозволу відвідати українську бранку у СІЗО. При цьому в Надії "змарнілий вигляд", і вона буквально за добу втратила 4 кілограми.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив адвокат української льотчиці Марк Фейгін 

"21-22 буде читатися вирок, це об'ємний документ, це може бути і 100, і 200 сторінок. Я не виключаю, що це може тривати два дні. Що стосується політичної частини, ми це обговорюємо. Завтра вранці я буду у Наді, зайду до неї у в'язницю, тут зараз незрозуміла ситуація, не дають дозвіл до 21 числа консулам і Вірі. Не знаю, як зараз вирішиться ця ситуація", - сказав Фейгін.

Він додав, що переконував Надію припинити сухе голодування. "У неї змарнілий вигляд, сухі губи, вона буквально за одну добу втратила 4 кг. Мама і сестра теж її переконували припинити. Я завтра ще хочу з нею поговорити про це", - зазначив адвокат.

Зазначимо, сьогодні Савченко в суді озвучила своє останнє слово. Російський суд оголосить своє рішення 21 березня.

Нагадаємо, українська льотчиця з 4 березня тримає сухе голодування. Таке рішення вона прийняла після того, як суд не дав їй виступити з останнім словом і переніс засідання на 9 березня. Савченко заявила, що буде продовжувати сухе голодування "до повернення в Україну живою або мертвою". 

Фото: Twitter Миколи Полозова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-