Ярош пояснив, де бере гроші

Ярош пояснив, де бере гроші

Укрінформ
Народний депутат України, колишній лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош сподівається, що фінансування його нової політичної сили буде налагоджено після створення регіональних ініціативних груп.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Я сподіваюся на те, що після етапу створення ініціативних груп по областях у нас буде база як в областях, так і на всеукраїнському рівні для того, щоб ресурс фінансовий отримати. Ми говоримо про партнерські взаємини з бізнесом і про прозорість наших відносин, і в принципі це сприймається людьми. Я сподіваюся, що фінансова основа буде для нашої діяльності", - сказав Ярош.

Також він повідомив, що звіти про кошти, що надійшли на рахунок політсили, та їх витрати будуть публікуватися відкрито в Інтернеті.

Ярош додав, що "ДІЯ" ("Державницька ініціатива Яроша") – це робоча назва нового Національного руху, проект якого поки що знаходиться на стадії формування.

Нагадаємо, раніше Ярош повідомив що виходить з "Правого сектора" і створює новий рух. Він зазначив, що "Правий сектор" як революційна структура виконав свою місію. Пізніше бійці запропонували Дмитру Ярошу особисто очолити український Добровольчий корпус "Правий сектор".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-