Процес Савченко: адвокат розповів про алібі і фальсифікації

Процес Савченко: адвокат розповів про алібі і фальсифікації

Укрінформ
У Донецькому міському суді Ростовської області у дебатах на процесі народного депутата України Надії Савченко виступає адвокат Ілля Новіков, що показує алібі Савченко, а також фальсифікації слідства.

Відеотрансляцію засідання веде у YouTube Радіо Свобода, текстову трансляцію веде портал Медіазона.

Новіков зупинився на двох найважливіших доказах алібі Савченко. Попереджаючи заперечення прокурорів, він наголосив, що вони містяться в тих матеріалах, які були залучені до справи самим слідством.

Адвокат нагадав суду, що за версією слідства обстріл, у ході якого загинули журналісти, стався між 11 і 12 годинами за місцевим часом, "а за вужчими свідченнями інтервал звужується між 11:40 і 12:00". Водночас, Савченко захопили у полон близько 10:30 ранку. І цьому є два неспростовні докази: деталізація дзвінків Савченко і дані астрономічної експертизи. Новіков розпочав детальне з технічними деталями пояснення доказів і спростування недостовірних версій слідства.

Після участі у дебатах команди захисту виступить сама Надія Савченко з останнім словом.

Нагадаємо, російське слідство обвинувачує Савченко по статтях "вбивство" і "замах на вбивство". Українка всі обвинувачення заперечує. Насправді, після захвату в полон бойовиками її було переправлено на територію Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-