Адвокат: Савченко чекає на розв'язку сюжету, що затягнувся

Адвокат: Савченко чекає на розв'язку сюжету, що затягнувся

Укрінформ
Напередодні завтрашніх дебатів адвокати Микола Полозов і Марк Фейгін відвідали у СІЗО народного депутата України Надію Савченко.

Про це пише у своєму Твітері Микола Полозов.

«Зустрілися з Надією. Вона, як завжди, рішуча й жорстка. Чекає на розв'язку сюжету,що затягнувся», - написав адвокат.

Його доповнює колега Марк Фейгін: «Вийшов з СІЗО від Надії, передає усім вітання! Савченко виступить з політичною промовою в останньому слові 3 березня. Стежте за новинами».

Він також нагадав, що, згідно з домовленостю, передав «Надії питання читачів для інтерв'ю Аркадію Бабченку, відомому незалежному журналістові». Домовленість про інтерв'ю з Бабченком з'явилася після скандалу з кореспондентом «Медузи» Іллею Азаром.

У середу-четвер, 2-3 березня, у Донецькому міськсуді Ростовської області мають відбутися дебати звинувачення й захисту, виступить із завершальним словом адвокат Ілля Новіков (середа), адвокати Микола Полозов і Марк Фейгін, а також сама Надія Савченко (четвер).

Нагадаємо, російське слідство звинувачує Савченко за статтями «вбивство» і «замах на вбивство». Українка всі звинувачення заперечує. Насправді, після захоплення у полон бойовиками її було переправлено на територію Росії. Надія Савченко оголосила голодування 18 грудня після того, як було продовжено її утримання під вартою. За словами Віри Савченко, у разі виголошення звинувачувального вироку вона, можливо, оголосить сухе голодування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-