Виборів до райрад Києва 27 березня не буде - Охендовський

Виборів до райрад Києва 27 березня не буде - Охендовський

Укрінформ
Вибори до районних у місті Києві рад, які були раніше призначені на 27 березня, вже точно не відбудуться цього дня. Наступна дата проведення таких виборів залежить від Київської міської ради.

Про це під час спілкування з журналістами, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу, зазначив голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський.

"На цей момент від результату того позову, який був поданий і в межах забезпечення якого була винесена ухвала, що фактично зупинила виборчий процес, зокрема, Центральній виборчій комісії було заборонено вчиняти дії з приводу підготовки тих виборів (у райради столиці - ред.), у тому числі виділяти кошти на проведення виборів, то від судового розгляду цієї справи вже практично нічого не залежить. 27 березня є деактуалізованою датою виборів депутатів районних у місті Києві рад, а чи виникне можливість проведення найближчим часом цих виборів в іншу дату, залежить у першу чергу від Київської міської ради", - сказав він.

За словами Охендовського, лише після надходження відповідного рішення до ЦВК, Комісія здійснить необхідні кроки для проведення виборів до райрад столиці. Водночас він зауважив, що наразі не може назвати навіть приблизну дату проведення таких виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-