Гройсман порадився з експертами, як подолати кризу

Гройсман порадився з експертами, як подолати кризу

Укрінформ
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман у середу зустрівся з представниками експертного середовища, з якими обговорив першочергові кроки для подолання кризи в різних сферах.

Про це інформує прес-служба Верховної Ради.

"Учасники зустрічі погодилися, що зупинка проведення реформ в Україні чи їх зволікання — неприпустиме. Експерти та Голова Верховної Ради також висловили переконання у доцільності проведення подальших "круглих столів" для напрацювання відповідних рішень Плану дій", - йдеться у повідомленні.

На думку спікера парламенту, можливі кілька сценаріїв виходу з політичної кризи, зокрема формування нової коаліції та перезавантаження уряду, продовження роботи чинного Кабінету Міністрів, а також проведення дострокових парламентських виборів.

Гройсман нагадав, що запропонував Президентові провести круглий стіл за участю Прем'єр-міністра, ключових політичних сил парламенту та громадського середовища задля пошуку шляхів виходу з кризи, проведення публічної, професійної дискусії та напрацювання конкретного плану дій для подальшого перезавантаження уряду.

У зустрічі взяли участь виконавчий директор Міжнародного фонду "Відродження"  Євген Бистрицький, голова правління Центру політико-правових реформ Ігор Коліушко, експерти Громадської ініціативи "Реанімаційний пакет реформ" та інші експерти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-