Порошенко: ЗСУ витримали іспит вторгненням

Порошенко: ЗСУ витримали іспит вторгненням

Укрінформ
Збройні Сили України із честю витримали іспит стримання натиску підготовленого, оснащеного сучасною технікою та зброєю ворога, тож ми стали свідками народження героїв нового покоління.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час урочистостей з нагоди випуску слухачів оперативно-стратегічного та оперативно-тактичного рівнів підготовки Національного університету оборони ім. Івана Черняховського, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Завдяки загальнонаціональній солідарності українців, мужності і патріотизму українських солдат і офіцерів, добровольців і волонтерів, всього українського суспільства за не повні два роки нам вдалося відродити українське військо, відновити бойові спроможності та стримати натиск підготовленого, оснащеного сучасною технікою та зброєю ворога. Збройні Сили України із честю витримали цей іспит і ми стали свідками народження героїв нового покоління", - сказав Порошенко.

Так, за його словами, до військової історії України золотими літерами вписані такі героїчні сторінки, як звільнення Слов'янська та Краматорська, Красного Лиману та Лисичанська, захист Маріуполя, оборона Донецького і Луганського аеропортів.

"Наше завдання - гарантовано забезпечити мир, суверенітет і незалежність української держави, адекватно відповідати на всі виклики і загрози", - наголосив Глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-