Гройсман: Жодної думки немає зупинитися на шляху реформ

Гройсман: Жодної думки немає зупинитися на шляху реформ

Укрінформ
Федеральний міністр закордонних справ ФРН Франк-Вальтер Штайнмайєр та міністр закордонних справ Французької Республіки Жан-Марк Еро запевнили у готовності цих країн продовжити підтримку України та наголосили на важливості продовження реформ.

Про це вони сказали під час зустрічі з Головою Верховної Ради Володимиром Гройсманом, повідомляє прес-служба ВР.

"Вони зазначили, що Європейський Союз потребує чіткого сигналу від України про те, що реформи продовжуватимуться, незважаючи на складну політичну ситуацію в країні", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу, Гройсман запевнив, що жодна зміна курсу у реформуванні країни чи її зупинка в Україні не розглядається. "Ми йдемо вперед, у нас жодної думки немає зупинитися на шляху реформ", - зазначив він.

Коментуючи внутрішньополітичну ситуацію у країні, очільник ВР зазначив, що ініціював проведення круглого столу за участі Президента, Прем'єр-міністра, ключових політичних сил парламенту та громадянського суспільства задля досягнення діалогу та пошуку шляхів виходу з кризи.

"Вихід з політичної кризи, діалог, оновлення коаліції і уряду має сприяти підвищенню якості проведення реформ, а не їх зупинки", - запевнив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-