Гройсман: Країні потрібно не 50 напрямків реформ, а 7-10 ключових змін

Гройсман: Країні потрібно не 50 напрямків реформ, а 7-10 ключових змін

Укрінформ
Українській владі сьогодні потрібно зосередитися на 7-10 чітких системних змінах, а не на всеохоплюючому впровадженні 50 чи 100 реформ.

Про це заявив Голова Верховної Ради Володимир Гройсман під час LIVE-спілкування у Фейсбуці, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я вважаю, що ми маємо сконцентруватися на чітких 7-10 завданнях системних змін в нашій країні, а не займатися 50-100 різними реформами, які не дадуть якісного результату», - сказав спікер.

Голова ВР підкреслив, що ці 10 пріоритетів повинні сприяти вирішенню внутрішніх проблем держави і мають «стовідсотково відповідати тим завданням, які взяла на себе Україна у міжнародному контексті». Зокрема, за його словами, це стосується Угоди про асоціацію та співпрацю з МВФ.

Гройсман переконаний, що протягом 2016 року необхідно провести реформу Кабінету Міністрів, парламенту, а також перезавантажити всі державні інституції.

«Ми маємо в 2016 році провести глибинну реформу Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України і вони мають бути перетворені на сучасні ефективні системні органи влади», - зазначив спікер.

Крім того, Гройсман наголосив, що потрібно «визначити дуже чіткі правила взаємодії між Президентом, Кабінетом Міністрів і Верховною Радою».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-