Суддя Вовк відмовився знімати Януковича з розшуку

Суддя Вовк відмовився знімати Януковича з розшуку

Укрінформ
Печерський районний суд відхилив прохання адвоката екс-президента Віктора Януковича про зняття підзахисного з державного розшуку.

Відповідне рішення ще 9 лютого ухвалив одіозний суддя Печерського райсуду Сергій Вовк. Рішення оприлюднене в Єдиному реєстрі судових рішень.

Адвокат Віталій Сердюк у клопотанні просив чиновників ГПУ  припинити розшукові заходи, спрямовані на  встановлення місця перебування підозрюваного у кримінальному провадженні та зняття Януковича з державного розшуку. Захисник мотивував таку вимогу тим, що місце знаходження Януковича встановлено, і сам колишній президент неодноразово вказував своє поточне місце знаходження в місті Ростов-на-Дону (РФ).

«Слід дійти висновку про необгрунтованість поданої скарги, оскільки стороною захисту не було надано належних, допустимих та достовірних доказів того, що стороні досудового розслідування було повідомлено точне місце перебування підозрюваного... Враховуючи викладене, слідчий суддя доходить висновку про відсутність підстав для задоволення скарги Сердюка В.А.», - йдеться у постанові суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-