Нідерланди підтримують ратифікацію асоціації Україна-ЄС - посол

Нідерланди підтримують ратифікацію асоціації Україна-ЄС - посол

Оновлено
Укрінформ
Уряд Нідерландів готовий ратифікувати Угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. 

Уряд Нідерландів підтримує ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Про це під час виступу у Торгово-промисловій палаті України заявив Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Нідерландів в Україні Кейс Кломпенгауер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ви знаєте, у моїй країні буде референдум щодо Угоди про асоціацію, і я хочу сказати, мій уряд підтримує цю угоду і підтримує підписання цієї угоди», - сказав посол.

Він також додав, що уряд його країни готовий надавати всебічну економічну допомогу Україні, але виключно за умови проведення реформ. «Уряд України має проводити реформи», - сказав Кломпенгауер.

Як повідомляв Укрінформ, 6 квітня у Нідерландах відбудеться консультативний референдум щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Угоду про асоціацію вже ратифікували обидві палати парламенту Нідерландів. Однак згідно з законом, що набув чинності у країні 1 липня, практично будь-який проголосований парламентаріями документ може бути винесений на референдум, якщо буде зібрано 300 тисяч підписів.

Прем'єр-міністр країни Марк Рютте неодноразово заявляв, що голландський уряд планує брати активну участь у кампанії на підтримку угоди про асоціацію з Україною перед референдумом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-