У Франції не наважились коментувати ситуацію в Раді

У Франції не наважились коментувати ситуацію в Раді

Укрінформ
У французькому дипломатичному відомстві не наважилися коментувати внутрішньополітичну ситуацію в Україні і висловили сподівання, що українська влада визначить умови для реалізації реформи, як того очікує міжнародна спільнота.

Про це під час брифінгу у Парижі заявив заступник офіційного представника дипломатичного відомства Александр Жоржіні, відповідаючи на запитання власного кореспондента Укрінформу.

«Ми не коментуємо внутрішню політику інших країн. Скоріше ваше запитання може бути адресоване до української влади, яка має визначати умови для реалізації реформ, що містяться в коаліційній угоді, укладеної в 2014 році і сильним очікуванням міжнародним співтовариством», - зазначив дипломат.

Разом з тим, заступник офіційного представника МЗС Франції відреагував на відставку Генерального прокурора України Віктора Шокіна. «Реформи, зокрема в галузі боротьби з корупцією, мають важливе значення для модернізації країни і задоволення сподівань українського народу», - лаконічно зауважив дипломат.

Нагадаємо, що сьогодні у Києві міністр закордонних справ Франції Павло Клімкін заявив, що міжнародна спільнота прагне, щоб Україна продовжила здійснювати реформи і вийшла на шлях політичної стабільності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-