Луценко: Коаліція розвалена. Її доля – в руках Яценюка

Луценко: Коаліція розвалена. Її доля – в руках Яценюка

Укрінформ
Керівник фракції БПП Юрій Луценко заявив, що наразі парламентської коаліції не існує, а шляхи розвитку подальшої ситуації залежать від дій Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.

Про це він сказав журналістам за результатами зустрічі фракції з Президентом Петром Порошенком в АПУ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

 «Коаліція розвалена. Нас питають, чи ми вийдемо з коаліції, але її  нема»,- сказав Луценко, при цьому додавши, що нардепи з БПП не відкликатимуть свої підписи під Коаліційною угодою.

На його думку, коаліція була розвалена саме бездіяльністю уряду і врятувати коаліцію - завдання Прем'єр-міністра, «цього або наступного».

«Зараз, говорячи спортивною термінологією, м'яч на полі Прем'єр-міністра... Зараз він має прийняти рішення, або він (Яценюк. - Ред.) запропонує парламенту новий склад уряду, з якимось дуже ефективним планом дій й отримає підтримку у 226 голосів, або він усвідомить, що уряд без підтримки у парламенті, є неможливим, і піде у відставку. Він (Яценюк. - Ред.) має вирішити буквально в найближчі дні для себе це питання»,- підкреслив Луценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-