Бурбак каже, що Батьківщина давно вже в опозиції

Бурбак каже, що Батьківщина давно вже в опозиції

Укрінформ
Лідер фракції «Народний фронт» Максим Бурбак переконаний, що фракція «Батьківщина» сьогоднішньою заявою (про вихід із коаліції. - Ред.) лише юридично оформила свій вихід з парламентської коаліції, а фактично вийшла з неї ще після голосування за звільнення з посади міністра екології Ігоря Шевченка.

Таку думку журналістам він висловив у кулуарах ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.    

«Фракція «Батьківщина» своєю заявою показала своє справжнє обличчя, адже постійно, юридично перебуваючи в коаліції, вони не підтримували проекти, які вносив коаліційний уряд у парламент. Вони не голосували ані за бюджет на 2015-й, а ні за бюджет на 2016-й рік. Розуміємо, вони фактично пішли в опозицію, коли було звільнено міністра екології Шевченка, ставленика олігарха Онищенка», - сказав Бурбак.

За його словами, «Батьківщина» вирішила йти «іншим шляхом» після того, як учора був зірваний план щодо висловлення недовіри уряду та призначення позачергових парламентських виборів. Водночас Бурбак закликав усіх членів парламентської коаліції об'єднати зусилля для впровадження реформ, та висловив упевненість, що коаліція продовжує працювати.

«Звертаюся до членів коаліції об'єднатися навколо впровадження реформ в Україні, а всі свої політичні інтриги залишити позаду та працювати над європейською державою. Упевнений, коаліція працює, і вона відповідальна», - додав Бурбак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-