Найєм озвучив подробиці голосування за недовіру Кабміну

Найєм озвучив подробиці голосування за недовіру Кабміну

Укрінформ
Голосування у Верховній Раді і події минулого тижня були добре зрежисованою виставою.

В цьому переконаний нардеп від БПП Мустафа Найєм.

«Провал голосування за відставку уряду - це результат змови олігархів Ріната Ахметова, Ігоря Коломойського та Сергія Льовочкіна з одного боку. І Петра Порошенка та Арсенія Яценюка - з іншого боку. Те, що відбулося сьогодні в залі і події минулого тижня, були добре зрежисованим спектаклем, у якому ролі вимушеної жертви грав Генпрокурор Віктор Шокін», - написав він на своїй сторінці в Facebook.

У нардепа є інформація, що цей сценарій був узгоджений ще напередодні вдень.

«Кількість голосів за відставку Арсенія Яценюка ретельно калібрували відповідними дзвінками з Адміністрації президента і оточення прем'єр-міністра», - розповів Найем.

Так само виставою він називає вчорашнє вечірнє засідання фракції за участю президента і прем'єр-міністра. На думку Найєма, це зробили для того, щоб люди повірили в готовність керівництва країни до перезавантаження.

Нагадаємо: раніше у вівторок Верховна Рада, вислухавши звіт прем'єр-міністра Арсенія Яценюка про роботу уряду за 2015 рік, відхилив його, визнавши цю роботу незадовільною, але під час голосування про недовіру уряду набралося лише 194 голоси при мінімально необхідних 226. Нове голосування щодо цього питання можливе тільки на наступній сесії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-