Бурбак: Слідом за відставкою уряду, будуть і президентські вибори

Бурбак: Слідом за відставкою уряду, будуть і президентські вибори

Укрінформ
Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак переконаний, що у випадку відставки нинішнього складу Кабінету Міністрів послідують не тільки позачергові парламентські, а й президентські вибори.

Про це він заявив під час засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Не майте жодних ілюзій: слідом за відставкою (уряду. - Ред.), достроковими парламентськими будуть і дострокові президентські вибори, бо в новий парламент пройдуть колишні регіонали і дикі популісти", - сказав Бурбак.

Він висловив переконання, що відставка нинішнього складу Кабміну є проросійським планом і, на його думку, призведе до дестабілізації України, серйозних проблем із західними союзниками та МВФ.

"Час припинити політику популізму ведення претензій та звинувачення. Парламент разом з урядом і президентом повинен знайти вихід із політичної лихоманки. Будь-якій розумній людині зрозуміло, що відставка уряду - це не розв'язання ситуації, а стрибок у прірву гострої загальнодержавної кризи і суспільного неспокою. Пора відверто говорити, що це проросійський план. Скільки ще треба наступити на граблі, щоб нарешті зрозуміти: Москва тільки й чекає, коли тут усе знову запалає", - зазначив Бурбак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-