Уряд завтра вирішить, що робити з російськими фурами

Уряд завтра вирішить, що робити з російськими фурами

Укрінформ
У понеділок, 15 лютого, на засіданні Оперативного штабу реагування український уряд вирішуватиме питання щодо російських фур, які транзитом в'їжджають на територію України з Євросоюзу.

Про це повідомляється на Урядовому порталі.

«Проведення засідання Кабінету міністрів України, де буде схвалене відповідне рішення щодо ситуації, заплановано на 15 лютого 2016 року (у зв'язку з ситуацією, що склалася з проходженням через територію України вантажних транспортних засобів, зареєстрованих у Російській Федерації - ред.)», - йдеться в повідомленні.

Прес-служба Кабінету міністрів також нагадує, що у зв'язку з ситуацією, що склалася російськими фурами, мінінфраструктури ініціювало проведення щоденних засідань Оперативного штабу реагування за участі представників мінекономрозвитку, ДФС, Держприкордонслужби, Національної поліції та інших зацікавлених органів влади.

Основним завданням штабу є постійний моніторинг ситуації, що склалася, та вироблення узгодженої пропозиції на розгляд Кабінету міністрів. Наразі також проводяться технічні консультації з представниками Європейської Комісії та окремими державами-членами ЄС.

Нагадаємо, голова Закарпатської адміністрації Геннадій Москаль закликав уряд зібратися позачергово та визначитися, що робити з транзитними російськими фурами, які продовжують рух територією України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-