Керрі закликав до прискорення реформ в Україні

Керрі закликав до прискорення реформ в Україні

Укрінформ
Одним з найголовніших питань в українському контексті для США, крім реалізації Мінська-2, залишається досягнення єдності серед українських лідерів у викоріненні корупції та просуванні реформ, рекомендованих МВФ.

Про це йдеться в короткому повідомленні Держдепу США за результатами зустрічі державного секретаря США Джона Керрі і Президента України Петра Порошенка в Мюнхені, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Держсекретар підтвердив тверду підтримку США щодо повної імплементації Мінських угод, закликав до єдності серед лідерів України, а також більш швидкого просування в реформах та боротьби з корупцією, особливо в тих невідкладних заходах, які рекомендував МВФ", - підкреслили в зовнішньополітичному відомстві США.

Як повідомляв Укрінформ Петро Порошенко і Джон Керрі в суботу провели особисту зустріч у кулуарах Мюнхенської конференції з питань безпеки. Сторони обговорили, в тому числі, підходи до врегулювання ситуації на Донбасі, необхідність збереження санкцій проти РФ, політико-дипломатичні шляхи з деокупації Криму, а також проведення реформ в Україні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-