Голова Нафтогазу: Уряд отримує несправедливу критику

Голова Нафтогазу: Уряд отримує несправедливу критику

Укрінформ
Чинний Уряд отримує несправедливу критику від членів коаліції за те, що виконує пункти коаліційної угоди, і це можна привести по пунктах.

Таку думку у ефірі Espresso.tv висловив голова НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я вважаю що у коаліційній угоді, в розділі газу та енергетики, дуже багато чого було виконано і це можна привести по пунктам. Але, хоч багато пунктів було виконано, саме за виконання цих пунктів Уряд наражається на несправедливу критику. Я вважаю, що треба взяти коаліційну угоду, чітко проаналізувати по пунктам, що було зроблено, що було запропоновано і що чомусь не сталося», - сказав голова Нафтогазу.

Коболєв підкреслив, аналіз угоди – це найбільш коректний формат оцінки роботи нинішньої команди, а також оцінки того, як урядова команда співпрацювала з парламентом.

«Я хотів би привести приклади некоректного ставлення певних членів коаліції до Уряду. У програмі є чіткий пункт про підвищення тарифів. Скільки членів коаліції виходили на парламентську трибуну, говорячи, що це неправильно, інколи – відверто обманюючи людей, маніпулюючи цифрами, розповідаючи якісь міфи. Шановне панство, ви самі це підписали. Як ви можете тепер говорити, що це неправильно?», - розповів він.

Він нагадав, що результатом роботи діяльності чинного уряду є проходження опалювального сезону без закупівлі російського газу та з впровадженням європейських принципів у реформування державних компаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-