Два райони Києва отримають за січень «європлатіжки»

Два райони Києва отримають за січень «європлатіжки»

Укрінформ
ПАТ "Київенерго" планує через півроку перевести всю столицю на рахунки за гарячу воду і тепло за новим форматом.

Про це на прес-конференції сказав комерційний ПАТ "Київенерго" Євген Бушма, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Першими нові платіжки отримають жителі будинків Святошинського і Оболонського районів, які знаходяться в управлінні комунальних ЖЕКів.

"Починаючи з 2016 року, ми поступово здійснюватимемо переказ рахунків, які управляються комунальними ЖЕКами, на рахунки від Київенерго. Рахунки за січень для всіх жителів будинків Оболонського і Святошинського районів, які управляються комунальними ЖЕКами, будуть нового формату. Буде окремий рахунок за гарячу воду на опалювання", - сказав Бушма.

Він зазначив, що раніше проект діяв в пілотному режимі, власні рахунки від Київенерго отримували жителі будинків,  які знаходилися в управлінні приватних ЖЕКів і ОСБД (Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку). Нині ж на новий формат платіжек переводитимуть все місто.

"В середині минулого року ми провели перший етап із запуску власних рахунків нового формату. Перед цим ми провели опитування серед киян, показавши проект нової платіжки. Почувши їх думку, внесли корегування. І з липня 2015 року почали надавати рахунки нового формату. Впродовж півроку 160 тис. киян отримували рахунки в такому форматі.

Він нагадав, що в 2014 році більшість киян вже почали отримувати платіжки нового формату за електроенергію.

"Рахунки на воду і тепло трохи відрізнятимуться. Кожен клієнт отримуватиме рахунки з окремим рядком для кожного встановленого в квартирі лічильника", - анонсував Бушма.

Як наголошується, в березні ця практика також розповсюдиться на жителів Дніпровського і Печерського районів, в квітні - Подільського і Шевченківського, в травні-червні - Голосіївського, Дарницького і Солом’янського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-