Пивоварський: На мене відкрили кримінальну справу

Пивоварський: На мене відкрили кримінальну справу

Укрінформ
Проти міністра інфраструктури Андрія Пивоварського відкрили кримінальну справу за поданням нардепа Денисенка, про що міністр інфраструктури дізнався із Національного антикорупційного бюро.

Про це міністр інфраструктури Андрій Пивоварський розповів під час засідання Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики сказав, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я дуже радий познайомитись з паном Денисенком, але те, що мені відомо від НАБУ, то за вашим поданням на мене кримінальна справа відкрита», - сказав мінстр.

Як повідомив в коментарі Укрінформу заступник міністра інфраструктури Володимир Омелян, справа була відкрита у грудні 2015 року.

«Я знаю про цей факт, чисто заказуха, по-моєму, це в грудні було, якщо не помиляюсь», - уточнив Омелян.

Варто відзначити, що у Верховній Раді восьмого скликання є три депутати з прізвищем Денисенко: позафракційні Андрій і Анатолій Денисенко та депутат із фракції «Блок Петра Порошенка» Вадим Денисенко.

Нагадаємо, міністр інфраструктури в одному із інтерв'ю заявляв про випадки, коли народні депутати намагаються нав'язати міністрам кадрові призначення, погрожуючи «провалити» профільні закони.

4 лютого 2016 року Андрій Пивоварський заявив про відкликання заяви про свою відставку і продовження роботи  в разі виконання кількох умов, зокрема, забезпечення справедливої зарплати військовослужбовців та створення нової програми коаліції й запровадження відповідальності за її невиконання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-