Яресько вважає заяву МВФ закликом до прискорення реформ

Яресько вважає заяву МВФ закликом до прискорення реформ

Укрінформ
Міністр фінансів України Наталія Яресько вважає, що сьогоднішня заява Міжнародного валютного фонду (МВФ) стосовно подальшої співпраці є закликом до прискорення проведення реформ.

Про це вона сказала під час звіту про хід і результати виконання програми діяльності Кабінету Міністрів за 2015 рік на засіданні Комітету Верховної Ради з питань економічної політики, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогоднішня заява МВФ підкреслює потреби в прискоренні всіх реформ. Зараз є до всіх нас питання - чи ми будемо далі діяти в політичній кризі та чи ми будемо й далі прискорювати наші реформи. Я бачу, що це (заява - ред.) наголошує на тому, що кредити не дають без реформ", - наголосила Яресько.

За словами міністра, наразі в Україні необхідно прискорити проведення реформ, а не гальмувати їх: "Нам потрібно працювати в такому темпі, в якому ми працювали в минулому році".

Нагадаємо, сьогодні директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард зробила заяву щодо України, в якій висловила сумнів, що наша країна надалі зможе успішно виконувати програму, підтримувану МВФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-