До суду передали справи проти ще трьох екс-беркутівців

До суду передали справи проти ще трьох екс-беркутівців

Укрінформ
Генпрокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут" Сергія Тамтури, Олександра Маринченка і Олега Янишевського, яких підозрюють у розстрілі 48 активістів Євромайдану 20 лютого 2014 року.

Про це під час брифінгу повідомив начальник управління спецрозслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк, передає кореспондент Укрінформу.

"Обвинувальний акт стосовно трьох беркутівців вчора було передано до Печерського районного суду міста Києва", - сказав він.

За словами Горбатюка, райсуд найближчим часом має передати кримінальне провадження до Апеляційного суду м. Києва для визначення підсудності.

Слідчий зазначив, що Генпрокуратура наполягатиме на об'єднанні справи Маринченка, Тамтури та Янишевскього зі справою Сергія Зінченка та Павла Аброськіна, яка вже слухається у Святошинському суді Києва.

Нагадаємо, у лютому 2015 року правоохоронці затримали колишніх беркутівців Тамтуру і Маринченка. У липні 2015 року був затриманий заступник командира "Беркуту" Янишевський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-