Аваков сказав, кого бачить у кріслі прем'єра

Аваков сказав, кого бачить у кріслі прем'єра

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає, що у разі формування нового уряду його має очолити нинішній Прем'єр Арсеній Яценюк.

Про це глава МВС заявив у ефірі програми “Свобода слова” на ICTV, передає кореспондент Укрінформу.

“І якби мені від імені українського народу, тобто я, як звичайний виборець - кому б я довірив штурвал нового уряду під нову суперконсолідовану програму, яка у нас є, чи якусь напише хтось інший з розумних людей, яких у нас багато, то я б довірив цей уряд очолити Яценюку”, - сказав міністр.

При цому Аваков додав, що він знає, як багато працює Прем'єр і “скільки він на себе набирає негативу”. За його словами, "Яценюк має виконати до кінця свою функцію”.

Очільник МВС також заявив, що більшість його колег - високі професіонали, які втілюють потрібні, однак непопулярні реформи.

Відповідаючи на запитання з приводу того, кого б він бачив своїм наступником, Аваков відзначив, що "дублера йому визначить український народ”. При цьому він погодився з тим, що його заступник Ека Згуладзе “могла б бути таким дублером".

Як раніше писало агентство, фракція «Народного фронту» чекає від інших учасників коаліції пропозицій щодо заміщення вакантних посад в уряді, однак змінювати своїх міністрів не бачить підстав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-