Кононенко хоче очної ставки з Абромавичусом

Кононенко хоче очної ставки з Абромавичусом

Укрінформ
Народний депутат від "Блоку Перта Порошенка" Ігор Кононенко звернувся до НАБУ з проханням провести очну ставку з міністром економічного розвитку Айварасом Абромавичусом.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я звернувся з клопотанням до Національного Антикорупційного бюро України, в якій попросив слідство провести очну ставку як з міністром економічного розвитку Айварасом Абромавичусом, так і з іншими особами, причетними до його звинувачень", - повідомив Кононенко.

Також у клопотанні він наголосив, що готовий дати дозвіл щодо доступу до своїх “можливих” спілкувань та СМС-листування з паном міністром".

"Переконаний, що слідство має з’ясувати правду і тут важлива максимальна відкритість та оперативність", - заявив Кононенко.

"Як ви вже знаєте, я закликав пана Абромавичуса разом зі мною пройти відкрите тестування на поліграфі. На жаль, поки відповіді від нього немає. Хоча тестування на поліграфі не є розповсюдженою практикою, проте у цій справі, зважаючи на її значний резонанс, такий крок був би дуже доречним", - додав нардеп.

Нагадаємо: у понеділок ввечері в НАБУ завершився перший допит Абромавичуса. За словами самого очільника Мінекономрозвитку, він з'явиться ще мінімум на три допити до антикорупційного бюро.

3 лютого міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус заявив про намір подати у відставку. Він звинуватив заступника лідера фракції «Блок Петра Порошенка» Ігоря Кононенка в спробі тиснути на міністерство.

Останній звинувачення відкидає та вже заявив про зняття з себе повноважень першого заступника голови фракції БПП на період розслідування заяв Абрамавичуса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-