В армії РФ - раптова перевірка: марширують і борються з терористами

В армії РФ - раптова перевірка: марширують і борються з терористами

Укрінформ
Раптова перевірка бойової готовності військ і сил почалася в понеділок на Південно-західному стратегічному напрямку.

Про це заявив під час нараді міністр оборони Росії Сергій Шойгу, інформує сайт Міноборони РФ.

«Згідно з рішенням Верховного Головнокомандувача Збройними Силами Президента Росії Володимира Путіна сьогодні з п'яти годин ранку війська Південного військового округу, окремі з'єднання Повітряно-десантних військ і військово-транспортної авіації приводяться в бойову готовність «Повна». З цього часу ми почали раптову перевірку бойової готовності військ на Південно-західному стратегічному напрямку», – сказав Шойгу.

За його словами, в ході перевірки буде оцінено ступінь готовності Південного військового округу до реагування на кризові ситуації різного характеру.

«Необхідно відпрацювати весь спектр завдань, які вирушують органи управління та війська, у тому числі щодо боротьби з терористичними загрозами, ліквідації наслідків природних і техногенних катастроф. Оцінити маневрені можливості з'єднаннь у ході здійснення маршів при створенні угруповань військ», – додав він.

За його словами, також буде перевірено готовність авіації і сил ППО до відбиття ударів повітряного противника і захист важливих військових і державних об'єктів, а також пройде перевірка сил і військ Чорноморського флоту та Каспійської флотилії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-