Міністри, окрім Абромавичуса, відкликають заяви про відставку

Міністри, окрім Абромавичуса, відкликають заяви про відставку

Оновлено
Укрінформ
Чотири міністри уряду Арсенія Яценюка відкликають свої заяви про відставку.

Про це вони заявили під час надзвичайного засідання Кабміну, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, заяви відкликають: міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко, міністр інформаційної політики Юрій Стець, міністр охорони здоров’я Олександр Квіташвілі та міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

"Уряд не потерпить політичного тиску і політичної компрометації з боку як партнерів по коаліції, так і інших політичних сил", - наголосив Прем'єр-міністр Яценюк.

Олексій Павленко запевнив, що наполягатиме на завершенні усіх розпочатих реформ у сфері дерегуляції, харчової безпеки, земельної реформи, прозорої приватизації, оновлення кадрового потенціалу та подальшої боротьби з російською економічною агресією, інтеграції на європейський ринок.

Глава МІП Юрій Стець також зазначив, що і надалі виступатиме за максимальну прозорість влади, бо без цього неможливо донести інформацію людям про діяльність уряду. "Чітко хочу дати зрозуміти усім представникам органів влади в Україні. Діалог із суспільством може дати нам можливість врятувати соборність України і державу", - заявив він, додавши, що всі органи влади мають працювати публічно та відкрито.

Як наголосив міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі, він забрав заяву, бо приїхав в Україну для того, щоб боротися за майбутнє країни, і не збирається зупинятися на середині шляху: "Я працюю у цій команді і я хочу працювати у цій команді. Я не хочу йти".

Зазначимо, що від міністра економіки Айвараса Абромавичуса такої заяви суспільство не почуло.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-