Фракція БПП не схотіла відбирати мандат у Кононенка

Фракція БПП не схотіла відбирати мандат у Кононенка

Укрінформ
Фракція "Блок Петра Порошенко" не підтримала ініціативу про складання мандата нардепом Ігорем Кононенком.

Про таке «Громадському» заявив лідер фракції Юрій Луценко.

Якщо НАБУ встановить факти корупції у діях Кононенка, «фракція, безумовно піде далі у своїх рішеннях», - додав Луценко. «Наразі у мене на столі є звернення різних громадян, організацій тощо проти будь-яких депутатів нашої фракції, які нібито щось порушили. Починаючи від Чумака, і закінчуючи, наприклад, Матвієнко, - пояснив лідер фракції, - але не можна розглядати заяви, інформацію, як доконаний факт».

За складання мандата з Кононенка проголосував тільки Єгор Фірсов. А той, хто поставив таке питання - не голосував", - цитує Луценка DT.ua.

«Вочевидь Юрій Вітальович просто помилився. На засіданні лунали дві рекомендації пану Кононенку скласти мандат. Одна редакція дійсно набрала один голос, а от друга – дев’ять. Різниця невелика, але все ж є», - написав у своєму Фейсбуці Мустафа Найєм.

«За пропозицію Ігорю Кононенку скласти мандат проголосував не один, а щонайменше десять депутатів – виправив Найєма інший нардеп – Сергій Лещенко. - Причому на засіданні було десь 60 членів фракції, а не 140».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-