Заступниця Абромавичуса послідує за міністром

Заступниця Абромавичуса послідує за міністром

Укрінформ
Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Клименко також іде у відставку разом з Айварасом Абромавичусом і не погоджується з тим, що це є втечею з поля бою.

Про це Клименко повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Отримую багато запитань, тому хочу підтвердити, що ТАК - я йду у відставку разом з міністром. А також те, що я повністю підтримую та поділяю кожне слово міністра не тому, що я заступник міністра, а тому, що я є відповідальним громадянином та патріотом України. Це абсолютно зважене та прагматичне рішення. І це не втеча з поля бою, бо ніякого бою ніколи не було, а була його постійна імітація, в яку нас свідомо втягували", - написала Клименко.

Вона зазначила, що в команді Абромавичуса багато обговорювали можливість подальшої роботи в уряді, а також наслідки їхньої заяви, розуміючи зовнішню загрозу та чітко усвідомлюючи політичні наслідки.

"Але ми бачимо, що загрози всередині України та стрімке повернення її до темного минулого часів перед Революцією Гідності, є набагато сильнішими та матимуть набагато гірші наслідки для майбутнього України, ніж зовнішні загрози", - переконана Клименко. 

За її словами, за 10 місяців у міністерстві  командою розпочато не одну реформу, які вже йдуть і які не можна зупинити – це і реформа адміністративних послуг, і ціла низка реформ, які називають словом «дерегуляція», реформа державного контролю та нагляду, різноманітні програми підтримки малого і середнього бізнесу та багато іншого.

"Вони справді потрібні українському бізнесу і громадянам. Ми будемо й далі активно підтримувати ці реформи як громадські активісти і не дамо жодному корупціонеру їх зупинити. Я - Укроптиміст, люблю свою Україну, вірю в її майбутнє і робитиму все, щоб боротися за неї разом з активним громадянським суспільством.  У нас є ще шанс та вікно можливостей", - резюмувала заступник міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-