У Європарламенті вимагають виведення Чорноморського флоту з Криму

У Європарламенті вимагають виведення Чорноморського флоту з Криму

Укрінформ
У Європарламенті вимагають виведення збройних сил Росії з території України, включаючи підрозділи Чорноморського флоту, які окупували Крим.

Про це йдеться у проекті резолюції від Європейських консерваторів та реформістів у ЄП щодо ситуації з правами людини у Криму, особливо відносно кримських татар, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

Резолюція Європарламенту щодо прав людини у Криму буде проголосована у четвер.

«Європарламент закликає Росію вивести усі свої сили з України, включаючи схід України і Крим, включаючи підрозділи Чорноморського флоту, які, як стверджується, брали участь у нелегальній анексії Криму», - заявили європейські консерватори.

У проекті документа також засуджується мілітаризація Кримського півострова та погрози Росії розмістити ядерну зброю в Криму, що становить значну загрозу для регіональної, європейської та глобальної безпеки.

Консерватори закликають Раду ЄС підготувати наступний пакет санкцій проти Росії у зв’язку з нелегальною анексією Криму, доки Росія не припинить порушення прав людини у Криму та мілітаризацію півострова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-