У Берліні також перейнялися «вбивчим» відео Кадирова

У Берліні також перейнялися «вбивчим» відео Кадирова

Укрінформ
Німецькі політики стурбовані погрозами, що лунають на аресу російських опозиціонерів, які виходять від керівника Чечні і його людей.

Про це в середу в Берліні заявив член комітету у закордонних справах бундестагу, уповноважений уряду ФРН по співпраці з РФ, країнами Центральної Азії і Східного партнерства Гернот Ерлер, передає кореспондент Укрінформу у ФРН.

«Ми бачимо із стурбованістю, що в Росії опозиційні політики зазнають масових погроз. Ці погрози виходять від глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова і його оточення”, - сказав депутат.

Ерлер нагадав, що трохи менше року тому був на похоронах Бориса Нємцова і зазначив, що, особливо на фоні вбивства цього політика “федеральний уряд чекає, що в Росії буде зроблено все необхідне, щоб захистити політично активних громадян від насильства і репресій."

Нагадаємо, 31 січня в Інстаграм Рамзана Кадирова з'явилося відео, на якому Михайло Касьянов і Володимир Кара-Мурза змальовані в перехресті прицілу. Пост Кадирова до вечора 1 лютого, втім, був видалений адміністрацією Instagram, але це не завадило Касьянову і Кара-Мурзі написати у ФСБ і Слідчий комітет заяви з проханням порушити кримінальну справу у зв'язку з цим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-