Соболєв про заяву Абромавичуса: Мені стає страшно, чому немає арештів

Соболєв про заяву Абромавичуса: Мені стає страшно, чому немає арештів

Укрінформ
Міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса запрошують на засідання Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції.

Про це сказав народний депутат, голова антикорупційного комітету Єгор Соболєв під час відкриття засідання Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Давайте запросимо Айвараса Абромавичуса на засідання нашого комітету. Те, що він сказав, не може бути залишеним без розгляду парламентом", - сказав Соболєв.

Він також запропонував наступного тижня розглянути заяву Абромавичуса щодо корупції з боку чиновників.

"Пропоную ініціювати на наступному тижні зустріч членів нашого комітету з громадською радою і керівництвом антикорупційного бюро. Я не знаю, як вам, але мені стає страшно, чому немає арештів", - додав Соболєв.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Абромавичус вирішив подати у відставку та просить Верховну Раду вже завтра підтримати його рішення.

Детективи Національного антикорупційного бюро України у середу, 3 лютого, розпочали перевірку фактів, озвучених міністром Абромавичусом, щодо можливого втручання в роботу Міністерства економічного розвитку і торгівлі  з боку першого заступника лідера фракції БПП Ігоря Кононенка та деяких інших народних депутатів.

За повідомленням прес-служби НАБУ найближчим часом Абрамовичуса буде запрошено до НАБУ для допиту як свідка щодо фактів, про які він повідомив під час прес-конференції 3 лютого 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-