Апеляцію Корбана знову відклали

Апеляцію Корбана знову відклали

Укрінформ
Апеляційний суд Києва відклав розгляд скарги Геннадія Корбана на рішення Дніпровського районного суду столиці про зміну запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою до 11.00 3 лютого.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Колегія вважає необхідним взяти перерву для відпочинку до завтра", - оголосив головуючий суддя Денис Масенко. Сам Корбан і його захисники не заперечували ані проти продовження засідання, ані проти оголошення перерви.

Нагадаємо, 6 листопада Печерський районний суд Києва обрав для Корбана запобіжний захід - домашній арешт терміном на 2 місяці цілодобово - до 31 грудня 2015 року. 1 грудня Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення райсуду про домашній арешт. 28 грудня Дніпровський райсуд Києва змінив йому запобіжний захід на взяття під варту терміном на 60 днів. Напередодні цього засідання Корбана прооперували в клініці Національного інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова.

ГПУ звинувачує Корбана у привласненні та розкраданні майна, незаконному заволодінні транспортним засобом, а також у створенні організованої злочинної організації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-