Луценко з Лещенком обмінялись

Луценко з Лещенком обмінялись "люб'язностями" через кандидатів у Кабмін

Укрінформ
Народні депутати України Сергій Лещенко та Юрій Луценко посварилися на сьогоднішньому засіданні парламенту через оприлюднення списку кандидатів в уряд від фракції "БПП".

Про це йдеться на сторінці у Фейсбуці Громадського руху "Чесно".

"Усе почалося з претензій Луценка на мою адресу через те, що я оприлюднив список кандидатів в уряд від БПП. Я відповів, що жодного рішення не розголошувати цю інформацію фракція не ухвалювала. Більше того, наприкінці фракції сам Луценко сказав, що ці прізвища можна артикулювати в пресі як позицію фракції БПП на переговорах з іншими учасниками коаліції", - цитує "Чесно" депутата.

За словами Лещенка, ще одна претензія Луценка стосувалася озвучення вимоги фракції відправити главу МВС Арсена Авакова у відставку.

"Я відповів, що відставки Авакова вимагаю я та озвучував таку пропозицію на фракції, на що вчора Луценко відповів, що питання відставки може розглядатися за підсумками звіту уряду. Завершилося все тим, що Луценко звинуватив мене в некомандній грі, а я його в тому, що фракція не бореться з корупціонерами, а нагороджує їх посадами", - додав Лещенко.

Нагадаємо, вчора стали відомі прізвища депутатів, яких фракція БПП може пропонувати на посади міністрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-