Суд засів за апеляцію Корбана

Суд засів за апеляцію Корбана

Фото
Укрінформ
В Апеляційному суді Києва розпочалося засідання з розгляду скарги Геннадія Корбана на рішення Дніпровського районного суду столиці про зміну політику запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою.

Апеляційну скаргу розглядають суддя-доповідач Денис Масенко та судді Валерій Лашевич і Віктор Глиняний, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Очікується, що на сьогоднішньому засіданні представники прокуратури у своєму клопотанні мають надати суду докази підсудності Корбана у даному кримінальному провадженні.

 

Фото: Олег Петрасюк/Укрінформ

Нагадаємо, 6 листопада Печерський районний суд Києва обрав для Корбана запобіжний захід - домашній арешт терміном на 2 місяці цілодобово - до 31 грудня 2015 року. 1 грудня Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення райсуду про домашній арешт. 28 грудня Дніпровський райсуд Києва змінив йому запобіжний захід на взяття під варту терміном на 60 днів. Напередодні цього засідання Корбана прооперували в клініці Національного інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова.

ГПУ звинувачує Корбана у привласненні та розкраданні майна, незаконному оволодінні транспортним засобом, а також у створенні організованої злочинної організації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-