Суд над Савченко залишив у справі психіатричну експертизу

Суд над Савченко залишив у справі психіатричну експертизу

Укрінформ
У Донецькому міськсуді на засіданні по справі народного депутата України Надії Савченко суд відмовив у задоволенні усіх клопотань захисту, поданих у середу.

Трансляцію засідання веде Радіо Свобода.

«Суд відхилив усі клопотання захисту про виключення з числа доказів експертизи Желєзного і психіатричної експертизи: «Немає підстав», - повідомляє Радіо Свобода.

Зокрема, захист зазначав, що психіатрична експертиза Надії Савченко проводилася, у тому числі, на підставі лжесвідчень «попа Марецького» (він не залучений до справи як свідок, але його лжесвідчення використовуються). А документи МТС, використані експертом обвинувачення Желєзним, були зібрані незаконно - той вже не працював у компанії.

«Суд відмовив у задоволенні клопотань, як завжди підтримавши позицію обвинувачення. За одну команду грають», - прокоментував рішення суду адвокат Микола Полозов.

А його колега Марк Фейгін пообіцяв, що після обіду «заслуховуватимуть нових свідків  захисту».

Нагадаємо, російське слідство обвинувачує Савченко за статтями «вбивство» і «замах на вбивство». Українка усі обвинувачення заперечує. Насправді після захоплення в полон бойовиками вона була переправлена на територію Росії. Надія Савченко оголосила голодовку 18 грудня після того, як було продовжено її утримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-