Суд над Савченко: сьогодні допитують секретного свідка

Суд над Савченко: сьогодні допитують секретного свідка

Укрінформ
У Донецькому міськсуді на засіданні у справі народного депутата України Надії Савченко триває допит важливого засекреченого свідка захисту, спеціаліста з мобільного зв'язку.

Про це повідомив у своєму Twitter адвокат Микола Полозов.

«Триває допит свідка захисту В. Свідок просить долучити листа ТОВ «Астеліт» про організацію доступу до обладнання (мобільного зв'язку - ред.). Суд відмовився долучити листа свідка», - пише Полозов.

Свідок В. засекречений, оскільки його родичі мешкають у Луганську, і він побоюється за їх безпеку. Трансляція для журналістів - з відео, але знімати заборонено. На засіданні в середу, використовуючи дані по телефонах Савченко з його розрахунками, цей свідок показав її алібі і довів некомпетентність, недобросовісність експерта обвинувачення з цього питання Помазана.

Нагадаємо, російське слідство звинувачує Савченко за статтями «вбивство» і «замах на вбивство». Українка всі обвинувачення заперечує. Насправді після захоплення в полон бойовиками вона була переправлена на територію Росії. Надія Савченко оголосила голодування 18 грудня після того, як було продовжено термін її утримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-