Нобелівський лауреат може допомогти Україні з освітою

Нобелівський лауреат може допомогти Україні з освітою

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк обговорив з лауреатом Нобелівської премії з хімії 2011 року Даніелем Шехтманом можливість його долучення до розробки спільних освітніх ініціатив.

  Про це повідомляє Урядовий портал.

 "У центрі уваги бесіди були актуальні питання розвитку освіти та науки в Україні, а також застосування передових освітніх технологій для розвитку підприємництва та інновацій", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу, Шехтман наголосив, що «освіта - це завдання номер один у кожній країні, яка прагне прогресу», відзначивши бажання сприяти українським реформам, популяризації науки серед молоді і поширенню знань про нові технологічні підходи для розвитку сучасного бізнесу. Шехтман поділився досвідом з реалізації розробленої ним освітньої програми викладання точних наук дітям дошкільного віку, яка успішно застосовується в дитячих навчальних закладах Ізраїлю.

Крім цього, Прем'єр-міністр запросив лауреата Нобелівської премії до тісної співпраці та діалогу, який надасть нових ідей та поштовху у справі організації науки та освіти й заохочення нових інтелектуальних пошуків для української молоді та передових підприємців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-