Скасування скандальної поправки до бюджету Рада розгляне цього тижня – Гройсман

Скасування скандальної поправки до бюджету Рада розгляне цього тижня – Гройсман

Укрінформ
Народні депутати цього тижня мають включити до порядку денного постанову щодо скасування норми Держбюджету-2016 про запровадження електронного декларування з 2017 року, яка відтерміновує безвізовий режим з ЄС.

На порядку денному також питання оборони та завершення сформування законодавства щодо Антимонопольного комітету, заявив на Погоджувальній раді спікер Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Маємо цього тижня розглянути ряд питань, зокрема в оборонній сфері, питання завершення законодавства, пов'язаного з Антимонопольним комітетом... Окремо хочу привернути увагу до поправки щодо електронного декларування. На завтра стоїть питання про включення його до порядку денного. Треба виправити те, що було змінено законом про Держбюджет", - сказав Гройсман.

Він також зазначив, що Верховна Рада цього тижня розгляне постанову, після якої голова ВР зможе підписати закон про призначення позачергових виборів мера Кривого Рогу.

"В кінці минулого року була зареєстрована постанова про скасування результатів голосування за закон (про призначення виборів мера Кривого Рогу - ред.). Ми знаємо, що вона забороняє, якщо є зареєстрованою, голові Верховної Ради підписувати цей закон. І ще в кінці минулого року я казав, що підпишу цей закон, як тільки в перший день засідання ця постанова буде розглянута. Це розблокує можливість підписання", - пояснив спікер.

У цьому контексті, у зв'язку з голодуванням активістів з вимогою призначення виборів мера Кривого Рогу, Гройсман зазначив: "Прикро, що люди сьогодні страждають за те, що і так відбудеться".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-