"Батьківщина" вимагатиме загальних зборів коаліції

Укрінформ
Парламентська фракція ВО "Батьківщина" наполягатиме на негайному проведенні загальних зборів правлячої коаліції, де пропонує обговорити відповідність членів уряду займаним посадам та зміни до Конституції щодо децентралізації.

Як повідомляє прес-служба Батьківщини, про це в інтерв’ю програмі "Подробиці тижня" на "Інтері" заявила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко. 

"Безпрецедентний випадок, що за весь час існування цієї коаліції жодного разу не були зібрані загальні збори коаліції. Прийшов час негайно збирати такі загальні збори", – заявила вона.

При цьому Тимошенко  розкритикувала запропонований порядок денний на наступний пленарний тиждень: "лобістські закони, або закони, які нічого не значать для країни".

"Йде пробивання та просування змін до Конституції, і це коли ухвалений бюджет обурив всю країну, коли його треба негайно змінювати... Аграрії блокують траси, шахтарі блокують уряд і траси, науковці вже практично повстали проти цього уряду. При тому, що газ купується вже по 190 доларів, людям продовжують його продавати за $331 за тис. кубометрів", – додала Тимошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-