Стець попросив вибачення у журналіста Андрушка - за поведінку Демчишина

Стець попросив вибачення у журналіста Андрушка - за поведінку Демчишина

Укрінформ
Українській владі належить навчитися спілкуватися з суспільством. У цьому переконаний міністр інформаційної політики України Юрій Стець.  

Коментуючи в ефірі 112 каналу інцидент біля Адміністрації Президента, коли міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин обізвав журналіста Сергія Андрушка клоуном, Юрій Стець сказав: «Поведінка міністра Дечишина є неприпустимою... Я як представник влади можу говорити про те, що мені це не подобається, і я собі такого дозволити не можу...  Немає взагалі нічого дивного в тому, що член БПП Демчишин спілкується з Президентом, і я не вважаю, що з цього слід було робити якусь таємницю».

Міністр інформаційної політики також попросив вибачення у журналіста за поведінку колеги. «Я, як представник Кабміну, який перебуває на горизонтальній лінії з міністром Демчишиним,  хочу принести вибачення Сергію Андрушку за поведінку мого колеги. Вона є неприпустимою і не має ніякого сенсу в новітній Україні».

Діалог міністра і журналіста відбувся біля Адміністрації Президента. Журналіст поцікавився, що привело міністра на Банкову і попросив озвучити конкретний перелік реформ міністерства, але натомість почув від урядовця: «Клоун».

Демчишин також поцікавився в охорони, як потрапила знімальна група на Банкову, а в Андрушка – кому він за це дав хабаря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-