У Харкові обстріляли будинок помічника нардепа

У Харкові обстріляли будинок помічника нардепа

Фото
Укрінформ
Денис Корнєв, помічник народного депутата (БПП) Олександра Кірша, заявив, що вночі невідомі обстріляли його будинок.

Повідомлення про це Корнєв розмістив у Фейсбуці.

"В ніч з 22.01.16 на 23.01.16 по моїх вікнах невідомі відкрили вогонь. Стріляли з рушниці або рогатки - встановлять експерти. Шибку на балконі розбили, пластикова рама пошкоджена. Моїй матері викликали швидку (переживання і нерви). Добре, що ніхто з родичів не постраждав. Головне питання: хто і навіщо? Убити - стріляли б з автомата, залякати - я вже нікого і нічого не боюся... Тепер, хто? Я можу лише припускати, що це може бути пов'язано: 1) з моєю діяльністю журналіста, правозахисника, 2) з діяльністю помічника народного депутата України, 3) з моєю кримінальною справою, яка тягнеться більш як 12 років", - написав Корнєв.

Щодо останнього, то, як він пише, "2003 року два співробітники міліції били мене близько 5 годин і "зшили" проти мене кримінальну справу. 2010-го я виграв ЄСПЛ проти України, добиваючись своєї невинності. З 2011 по 2015 в районному суді доводив фальсифікацію кримінальної справи. 23.04.2015 р. прокуратура відмовилася від мого звинувачення і клопотала про порушення кримінальної справи щодо 4 співробітників міліції".

У патрульній поліції на питання кореспондента Укрінформу з приводу події відповіли: "Поки що інформація про цей інцидент не надходила".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-