Ішингер: Росія слабка, її дії в Україні провальні

Ішингер: Росія слабка, її дії в Україні провальні

Укрінформ
Розв’язання Росією конфлікту в Україні – не ознака успіху, це провальна політика, так само, як і російське втручання в Сирію.

Про це заявив голова Мюнхенської конференції безпеки і колишній німецький посол у США Вольфганг Ішінгер на панелі «Outlook for Russia» в ході Давоського економічного форуму.

«Звертаю також увагу на провальну політику Росії по відношенню до її західних сусідів. Це хіба успішна Росія, яка зачіпає свою західну сусідку Україну? Росія слабка не лише за економічними показниками, а й через російське втручання в Сирії. Не зрозуміло для мене, як це може стати історією успіху», - сказав Ішінгер.

Він також наголосив на ціні сирійської операції для Росії.

«Це дуже дорогі навчання. Ми на Заході вже знаємо, що такі типи військових авантюр часто закінчуються погано», - попередив Ішінгер.

На його переконання, останні два-чотири роки втрачені для світової економіки і політики, саме тому варто тиснути на «кнопку перевантаження» та шукати можливостей перетворити 2016 рік на рік позитивних змін, що можливо за умови виконання Росією певних угод.

«2016 рік може стати роком можливостей. Однак треба пам'ятати про кризу в Україні", - сказав експерт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-