Електронне декларування для чиновників майже готове - Петренко

Електронне декларування для чиновників майже готове - Петренко

Укрінформ
Міністр юстиції України Павло Петренко заявив, що нова електронна система декларування доходів державних службовців запрацює в 2016 році, незважаючи на небажання деяких членів українського парламенту.

Про це він заявив у четвер під час наради щодо антикорупційних розслідувань, яка проходить під головуванням Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Наше завдання запустити в цьому році повноцінну систему електронного декларування доходів і витрат державними службовцями», - сказав Петренко.

Він висловив переконання, що новий механізм декларування доходів державними службовцями має запрацювати в 2016 році, навіть «незважаючи на небажання окремих членів парламенту, щоб нова система декларування працювала б вже з цього року».

За словами міністра, ця електронна система в попередньому варіанті вже готова. Він також уточнив, що Мін'юстом спільно з Європейською комісією і ПРООН в Україні розроблено відповідну програму, яка найближчим часом буде презентована. Петренко також підкреслив, що ця програма запрацює найближчими місяцями.

«Ми будемо найближчим часом презентувати і українському урядові, й українським громадянам цю програму, як таку, що запрацює найближчими місяцями», - наголосив міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-