У суді над Кернесом оголошено перерву до 25 січня

У суді над Кернесом оголошено перерву до 25 січня

Укрінформ
У Київському райсуді Полтави оголошено перерву до 25 січня у слуханні справи проти Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в суді.

"Суддя оголосив перерву в засіданні на тиждень. Це означає, що суд над Кернесом продовжиться 25 січня 2016 року. Початок - об 11.00", - відзначили в суді.

Як стало відомо, це було шосте за рахунком судове засідання по суті справи проти Кернеса.

"Сьогодні допитали потерпілого Сергія Ряполова і свідка, охоронця мера Харкова Сергія Марчука", - додали в суді.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 18 січня Кернес прибув на суд в Полтаву, незважаючи на те, що через снігопад частину доріг перекрили.

14 грудня 2015 року засідання суду було перенесено на 18 січня 2016 року через планове лікування Кернеса. Тоді ж у суді заслухані потерпілі - двоє активістів, підданих, за їх словами, викраденням, побиттям та погрозам вбивства з боку Кернеса і його охоронців.

Захист Кернеса клопотав про залучення в якості свідка глави МВС Арсена Авакова, який відкрив кримінальне провадження по справі мера Харкова і його охоронців. Суддя відхилив клопотання, але пообіцяв, що Авакова викличуть в якості свідка як тільки у цьому буде необхідность.

За словами прокурора Олександра Ганилова, зі сторони звинувачення буде представлено всього понад 70 свідків.

Як повідомляв раніше Укрінформ, Геннадію Кернесу і його охоронцям загрожує до 15 років позбавлення волі. Всі троє не визнають провину і заявляють про фальсифікацію справи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-