Мер Дніпропетровська взяв у заступниці голову Опоблоку

Мер Дніпропетровська взяв у заступниці голову Опоблоку

Укрінформ
Міський голова Дніпропетровська Борис Філатов вирішив призначити своїм заступником керівницю міської організації Опозиційного блоку Світлану Єпіфанцеву.

Про це Філатов повідомив у Facebook.

«Днями я прийняв рішення, від якого у багатьох встане дибки волосся. Я самостійно звернувся до Світлани Єпіфанцевої з пропозицією стати моїм заступником. Так, так. Не мені нав’язали Світлану, а я добровільно запросив її працювати», - написав Філатов.

Свій вибір мер Дніпропетровська пояснив високим рейтингом Єпіфанцевої у місті, а також тим, що вона є «основним конкурентом і його послідовним ворогом». Філатов упевнений, що йому буде легко з нею працювати.

«Свєта дуже цільна, зухвала і безкомпромісна. І вона не зрадниця. На відміну від багатьох своїх однопартійців вона не бігала з партії в партію залежно від зміни курсу.

Нехай пані Єпіфанцева тепер виражає і відстоює думку другої половини Дніпропетровська. У неї тепер серйозна посада. За кращим європейським стандартом, ми фактично вводимо в Дніпропетровську посаду міського омбудсмена», - відзначив Філатов.

Також на його думку, таке його рішення зможе допомогти гармонізувати баланс політичних сил у міській раді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-