Безсмертний розповів, чого хотів Гризлов від Києва

Безсмертний розповів, чого хотів Гризлов від Києва

Укрінформ
Візит представника Російської Федерації у Тристоронній контактній групі Бориса Гризлова в Україну є черговим виплеском "совєтської махрової дипломатії".

Таку думку висловив представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний в ефірі одного з українських телеканалів, повідомляє Укрінформ.

"Дуже важко у цьому візиті шукати якесь здорове зерно. Я не візьмуся зараз ні виправдовувати, ні заперечувати, ні пояснювати, бо мені не відомо про те, з ким він зустрічався і про що говорив, окрім того, що написано у ЗМІ. Очевидно, що замість того, аби зустрітися напередодні засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську, як це як правило робиться перед офіційною частиною, йому була потрібна якась інформація з перших вуст. Цей візит - це такий черговий виплеск совєтської махрової дипломатії. Треба робити такий жест, який за собою потягне масове суспільне незадоволення", - наголосив Безсмертний.

Він також поінформував, що політична підгрупа 13 січня продовжить роботу над виборчими модальностями для окупованих територій Донбасу та питаннями амністії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-