Раді пропонують створити ТСК по

Раді пропонують створити ТСК по "Житомирських ласощах"

Укрінформ
Народний депутат Сергій Каплін зареєстрував проект постанови "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань розслідування фактів цинічного побиття "тітушками" працівників під час численних спроб рейдерського захоплення ЗАТ "Житомирські ласощі" та можливої участі у цьому народних депутатів України".

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі нардепа.

"Ми не можемо спокійно спостерігати, як в країні сотня "тітушок" вриваються на фабрику із гранатами та пістолетами і б'ють людей. В розбірках олігархів не повинні страждати прості працівники. Неприпустима і участь народних депутатів в цьому рейдерстві з кровопролиттями, про що ми чуємо щоразу, коли йде мова про конфлікт на "Житомирських ласощах". Парламент має розібратися і з'ясувати, чи справді наші колеги мають стосунок до скандалу та побиття працівників, і зробити відповідні висновки. Для цього я пропоную створити ТСК", - заявив Каплін.

За словами парламентаря, його позиція полягає у тому, що "якщо хтось не може поділити фабрику - держава має її націоналізувати, щоб гарантувати людям нормальні робочі місця, а не поле корпоративної битви".

Автор постанови готовий сам очолити ТСК, а до її складу пропонує включити 13 народних обранців. Каплін вже звернувся з листами до голів парламентських фракцій та груп з проханням надати пропозиції по членах комісії. Термін діяльності Тимчасової слідчої комісії пропонується визначати в 1 місяць з дня прийняття постанови.

Нагадаємо, напередодні під час вже не першого нападу на підприємство затримані понад сто чоловіків спортивної статури. Вони використовували газові пістолети, гранати, травматичні пістолети, металеві дубинки. При цьому було здійснено жорстоке побиття працівників. Окрім цього, у деяких ЗМІ повідомлялося, що до спроб рейдерського захоплення мали відношення окремі народні депутати України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-